Många äldre drabbade av investeringsbedrägrier

Vi får allt oftare samtal och mejl från äldre personer som råkat illa ut av den typ av bolag som vi rapporterar om. Ofta har man väntat för länge innan man tar kontakt med oss. Det bästa är att ta kontakt så fort man misstänker att något är fel, eller om man läser om till exempel GiroFx eller RoyalCBank här eller något annat bolag, då skall man omedelbart ta hjälp.

Vi på bedrägeristopp har ofta kunnat stoppa mer insättningar och få tillbaka pengar via våra effektiva metoder. Sitter du med en investering som du inte kan ta ut från ditt konto eller har man plötsligt stängt ner ditt konto så vänta inte, det kostar inget att ringa oss, vi ger dig råd utifrån din situation, utan krav.

Ring: 08 -519 71 226

Detta inlägg har en kommentar

  1. Nils Forsberg

    Hej! Jag har äntligen hittat Er. Tacksam att få konversera på svenska, eftersom jag har svårt att ringa och skriva på andra språk. Mina förluster började i stor skala med Elcurrency där man skulle köpa bitcoin som jag aldrig fick tag i, efter att ha förlorat flera hundra tusen kr. ringde Mr Klaus Hoffman från 10Crypto och lovade “restaurera ” min ekonomi. Han öppnade konton i Kraken, Coinbase, med mm, han påstod sig ha handlat så mycket för mej, att min bank inte kunde ta emot. Nu var mina bitcoinköp llåmgt över miljonen. Handlare som bl.a. sade sig jobba för Blockchain och andra företag lovade rädda mina hotade bitcoins om jag sände dem allt mellan 40 000 och 100 000 kr. De fjärrstyrde min dator. (Jag begrep inte bättre då). 20 augusti lyckades en bedragare t.o.m. komma in på min hustrus konto i Swedbank och överföra 104 000 till ett Nordeakonto. Efter att ha lyckats få reda på kontoägaren har vi skrivit och talat i telefon med denne, som erkänt sig fått pengarna, men inte kunnat betala dem tillbaka, eftersom har blivit lurad på samma sätt som vi, och tvingats till personlig konkurs. En Mr Harris på El Currency erbjöd sig från Western Bank i Tyskland överföra en stor summa, ca 1,8 milj kr. om jag överförde kommission , ca 360 000 kr..Men när jag bara hade 160 000 kr. Jag skulle få mina pengar omgående. Men de har ännu inte kommit.
    Utöver dessa stora bedrägerier har “experter” på återkallande av pengar under våren sagt sig jobba från Stockholms Tradingcentral med anknytning till EXMsolusion för att “hjälpa mig”. De har kapat andra telefonnummer när de ring. De har även använt mina kreditkort, tex Remember och gjort affärer i Ryssland. Remember har tvinga mig betala minst 25 000 kr som jag inte fått återkalla fast jag inte vet vilken produkt jag fått.
    Polisen har lagt ner alla ärenden. Det rör sig om ca 1, 4 milj.
    Jag får inga svar från någon av dessa rövare längre!

Lämna ett svar